Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel

Reseller autorizat

GPG Mobile Industries SRL

RO33400372

J24/660/2014

Reseller autorizat, din 2006.

Din 2006, am incercat să oferim produse și suport pentru cele mai importante branduri din domeniul service gsm. In prezent, am adus pe piață și alte servicii, inclusiv cele virtuale.

GPG Mobile este un magazin online cu mai multe game, unde puteți cumpăra convenabil soluții tehnologice legate de telecomunicații, software și produse hardware pentru GSM / GPRS / EDGE, accesorii și piese de schimb pentru telefoane mobile, diverse componente și echipamente electronice, instrumente de reparare / service etc.

Garantăm o calitate ridicată a produselor, servicii eficiente, un serviciu prietenos pentru utilizatori și condiții de cumpărături sigure. Ce este mai important, monitorizăm piața mondială în fiecare zi pentru a vă oferi cele mai bune prețuri pentru fiecare produs! În plus, bunurile achiziționate de la GPG Mobile sunt acoperite de garanția de 6 luni. Pentru confortul clienților, oferim o gamă largă de metode de plată sigure și sigure și opțiuni de livrare.

Nu ezitați să trimiteți întrebările dvs. și le vom răspunde în următoarele 24 de ore. Pentru informații despre starea comenzii, vă rugăm să vizitați pagina contului dvs.

PARTENERI

description heredescription heredualstore.jpgbluedio.jpgallcall-romania-telefoane-si-accesorii-logo-1504702505.jpg.jpg

SUNTEM PE


www.cel.ro

Pentru orice informație, ne puteți contacta :

Chat : 09:30 - 15:30 (L-V)
Telefon : +40 0755.377.497
E-mail contact@gpg.ro
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.