Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel

Termeni şi condiţii

Garanţia implicită a produselor de service GSM este de 6 luni !

Cablurile, seturile de cabluri şi produsele virtuale nu au garanţie !

1. Dreptul de autor


Întregul conţinut al site-ului GPG Mobile - tema prestashop modificata, imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea GPG Mobile şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea Dreptului de Autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al GPG Mobile a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Sigla GPG Mobile este marcă înregistrată și beneficiază de protecția legislației in vigoare.

2. Accesul la informaţiile de pe site

GPG Mobile garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul gpg.ro şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Senatel fără acordul prealabil scris al acesteia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul GPG Mobile, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.


3. Limitarea răspunderii pentru produse şi servicii

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. GPG Mobile nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, continuţul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.


Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). GPG Mobile şi furnizorii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. GPG Mobile nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul GPG Mobile, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci.


Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie ( unde este cazul ) emis de GPG Mobile prin calitatea sa de importator direct sau indirect. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de GPG Mobile oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de GPG Mobile de la acest client.

Toate promoțiile afișate și descrise pe site sunt valabile numai în condțiile descrise odată cu anunțarea promoției și în limita stocurilor disponibile.

4. Limitarea răspunderii pentru preţuri


Preţurile nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, GPG Mobile poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.'

In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 0,48 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, 0,60 Ron (TVA inclus) pentru ceasuri, bratari, ochelari inteligenti si 1,19 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate si se factureaza separat de pretul produsului.

*Pentru produsele incluse in sectiunea "Noutati" sau cele aflate in "Precomanda" nu se aplica reducerile promotionale.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare


Livrarea produselor are o arie de extindere națională şi, astfel, se va face oriunde în România. GPG Mobile îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică.

Costurile de transport vor fi suportate în totalitate de către client, cu excepția cazurilor în care pe site sunt afișate promoții prin care se anunță transport gratuit.

GPG Mobile îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de GPG Mobile care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii din România. Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni înca o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care, dacă coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul GPG Mobile, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea răspunderii pentru plată


Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor prin sistem ramburs. GPG Mobile îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată. Dovada plăţii trebuie trimisă către GPG Mobile la adresa de e-mail contact@gpg.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul nostru.

7. Limitarea răspunderii pentru garanţia produselor


Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia GPG Mobile sau a unuia din colaboratorii noştri emisă prin calitatea sa de importator direct sau indirect.

8. Returul produselor

Returnarea produselor se face numai prin firma de curierat.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la unul sau mai multe produse ( exclus cele virtuale ) cumparate prin intermediul gpg.ro este doar dreptul clientilor persoane fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. De asemenea, la optiunea clientului, putem reexpedia produsul pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul gpg.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Ne rezervam dreprul de a nu mai onora comenzi catre clienti care au abuzat de aceasta posibilitate, avand o rata de retururi excesiva din numarul total de comenzi.

NU acceptam livrarea prin Posta Romana, coletele trimise altfel fiind neprocesate si returnate expeditorului

9. Produsele virtuale / digitale

Produsele cu livrare digitala (virtuale) nu sunt acoperite de garantie si nu se pot returna.

Unele servicii nu garanteaza restituirea valorii comenzii daca se gresesc detaliile comenzii

10. Suportul tehnic și software


GPG Mobile nu oferă niciun suport tehnic / software pentru boxurile / dongle instalate pe sistemul de operare Windows 7, acesta fiind unul cu probleme de drivere, conectare, etc. Suportul pentru flash, deblocare, reparare IMEI se primește pe forumul oficial al fiecărui produs in parte - GSM Hosting.

GPG Mobile oferă suport pentru probleme instalare soft / drivere ale produselor vandute pe www.gpg.ro.

11. Limitarea responsabilităţii pentru linkuri către alte site-uri, server, browser


Site-ul GPG Mobile este găzduit de serverele unei terţe firme. GPG Mobile nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizari. GPG Mobile nu va putea fi facută raspunzatoare pentru erorile aparute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului GPG Mobile.

GPG Mobile nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul GPG Mobile. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

12. Litigii și dispoziţii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe GPG Mobile sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru relaţii suplimentare vă invitam să ne contactați folosind formularul nostru online sau prin email la adresa contact@gpg.ro. În cazul oricăror sugestii sau reclamaţii puteți folosi formularul online destinat acestui scop.

Protecţia DatelorAcordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta în timpul vizitarii site-ului. Protectia datelor dumneavoastra personale în faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama în cursul tuturor procesarilor derulate în compania noastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. GPG Mobile isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare în prealabilCulegerea si procesarea datelor cu caracter personal

Accesand si utilizând site-ul gpg.ro, suntet de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa înceapa imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de înregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru înregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. GPG Mobile nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci când ni le oferiti, de exemplu atunci când va creati un cont, cand va înregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau sms, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand încheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, GPG Mobile are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert în magazine de specialitate.Folosirea datelor cu respectarea obligatiilor legale

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru înregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de GPG Mobile prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la împiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati în posesia produselor si serviciilor noastre.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan national.Pastrarea datelor cu caracter personal

GPG Mobile luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipularrii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.Posibilitatea de a alege

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Datele dvs. personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. În cazul în care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la GPG Mobile. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Important

GPG Mobile certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul GPG Mobile, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.Cookie-uri - sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului gpg.ro acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. gpg.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa contact@gpg.ro. In cazul oricaror Propuneri, sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

Protecția consumatorului

Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.